Bemutatkozás

Tamás Lilla vagyok, diplomás szupervizor, coach, tréner.
Elsősorban szakmai személyiségfejlesztéssel foglalkozom: segítek neked, ha túl sok a stressz a munkahelyeden/magánéletedben, ha nehezen megy a fókuszálás a feladataidra, ha úgy érzed, hogy a siker, amiért annyit dolgoztál, megkeseredett a szádban.

Azt ma már mindenki tudja, hogy a fizikai fittség, az egészség eléréséhez és fenntartásához elengedhetetlen a rendszeresen edzés. Az viszont kevesekben tudatosul – bár sokan érzik – hogy a jól-létünkhöz a szellemi egészség is hozzátartozik. Ezért ugyanúgy meg kell dolgoznod. Ezt hívom én mentálfitnesznek.

Ahogy a személyi edző a tested fittségével foglalkozik, úgy segít a coach a mentálfitneszben.

A rendszeres „edzésnek” köszönhetően pedig kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, hatékonyabb leszel, visszatér a munkakedved, és újra tudod élvezni az életedet.

Főleg közép- és felsővezetői coachinggal foglalkozom, de szívesen segítek karrierváltóknak, vagy akár pályakezdőknek is.

Hogyan tudok neked segíteni?

Az egyes szolgáltatásokról az alábbi oldalakon olvashatsz bővebben:

 • Coaching
  • Egyéni coaching
  • Karriertanácsadás pályakezdőknek, pályamódosítóknak és álláskeresőknek
  • Team coaching szakmai csapatok, projektek számára

COACHING

 • Tréningek
  • Hatékonyságnövelő tréningek
  • Burnout prevenciós tréning
  • Kiégés kezelése
  • Stresszkezelési tréning
  • Reziliencia tréning a rugalmas alkalmazkodókészség fejlesztésére

TRÉNINGEK

KÉRJ INGYENES 30 PERCES SKYPE KONZULTÁCIÓT!

FOGLALÁS

Módszerem

Amikor coachot választasz, nem csupán az alapján kell döntened, hogy melyik coaching módszer lesz jó neked – a coach személye is fontos.

Éppen ezért a coaching folyamat megkezdése előtt van egy ingyenes Skype beszélgetés, amikor megismerkedünk, átbeszéljük a problémáidat, és mesélek bővebben a módszeremről, hogy eldönthesd, tudsz-e velem dolgozni. Ha úgy érzed, hogy nincs meg a közös hang és a szükséges bizalom, akkor sem vesztettél semmit.

Én az „optimista de nem fantaszta“ elvet követem, vagyis a realitások talaján maradva, a valós helyzetedből próbáljuk meg kihozni a lehető legtöbbet. Abból dolgozunk, ami van, erre alapozva éred el, amit szeretnél – így tudod visszanyerni az irányítást az életed felett.

A szupervízió alapú coaching

Én ezt a módszert használom a közös munka során, mert a legtöbb esetben ez a leghatékonyabb. Egyesíti magában a szupervíziós folyamat elmélyültségét a coaching megoldásközpontú folyamataival, egyszerre ad megoldásokat és kezeli a háttérben meghúzódó okokat. A szupervízió szakirányú egyetemi diplomához kötött, ezért ez a módszer egyben garancia arra is, hogy nem egy hétvégi coach-kurzus alapján próbálom megváltoztatni az életed, hanem valós tudás és gyakorlat van a módszer mögött.

COACHING

Kérdésed van? Szeretnél időpontot foglalni?

KAPCSOLAT